Kisfaludy Szállásfejlesztési Konstrukció - magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése keretében a Galamboki Rönk Vendégház fejlesztése,

• kedvezményezett neve – Bárdosi Gábor Roland
• NTAK regisztrációs szám – MA22031435
• támogatott projekt címe – Kisfaludy Szállásfejlesztési Konstrukció – magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése
• pályázat azonosító száma – TFC-M-1.1.2-2020-07111
• a szerződött támogatás összege – 3.000.000 Ft
• a támogatás mértéke (%-ban) -100%

A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:
Meglévő szálláshely külső és belső megjelenésének, belsőépítészeti arculatának, minőségének fejlesztésére, a szálláshely szobáinak és kapcsolódó helyiségek átalakítására, felújítására irányuló tevékenységek
• a felújítás első lépése a tető burkolat korszerűsítése volt, a zsindelyt esztétikusabb, magas minőségű cserepeslemezre cseréltük, ezzel is növelve a vendégház energiahatékonyságát.

Az épület energiahatékony működését javító megújuló energiarendszerek telepítése
• igyekszünk környezettudatosan élni, ezért a napelem rendszer telepítése már tervben volt, de a magas költségek miatt nem tudtuk megvalósítani. A pályázat összegéből sikerült kiegészíteni az erre a célra félretett keretünket.
• 7,04kWp teljesítményű napelem rendszer telepítését végezték el a szakemberek. A rendszer hibátlanul működik.

Szálláshely szolgáltatáshoz közvetlenül kapcsolódó eszközök beszerzése
• számunkra nagyon fontos, hogy vendégeink elégedetten és kipihenten távozzanak, hogy idővel újra visszatérjenek vagy ajánlják ismerőseiknek és barátaiknak vendégházunkat, ezért az ágymatracokat új, komfortosabb darabokra cseréltük.
• régen az étkezőasztal 2db szétnyitható asztalból állt, melyek felülete már kopott és karcos volt. Választásunk egy 90x190cm-es tölgy étkezőasztalra esett, amely mellé a hosszanti oldalakon kényelmesen elfér az összesen 6db szék és az etetőszék.
• vendégházunk kandallóval és elektromos konvektorokkal fűthető. A konvektorok 2006.évi beszerzések, nem energiahatékonyak, ezért a két legtöbbet használtat, melyek a földszinten találhatók, lecseréltük nagyobb teljesítményűre és energiahatékonyabbra. Digitális termosztáttal és wifivel is vezérelhetők, illetve az applikáción keresztül még a fogyasztást is tudjuk ellenőrizni.

A támogatott projekt befejezési dátuma: 2021.05.21.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósult meg.

FONTOS INFORMÁCIÓ

A hatályos jogszabályok értelmében, a 2021. szeptember 1-jét követően Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő minden vendég törvényben meghatározott személyes adatait (beleértve a 18 év alatti gyermekeket is 0 éves kortól) a szálláshely-szolgáltató érkeztetéskor, okmányolvasón keresztül, a szálláshelykezelő szoftverében rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani köteles.

Magyarországon 2009 óta törvény írja elő a személyigazolvány meglétét újszülött kortól, így kérjük, hogy minden Vendég személyi igazolványát és lakcímkártyáját hozzák magukkal! Elfogadható ideiglenes személyi igazolvány, valamint útlevél is!

14 éven aluli gyermekek személyazonosító okmányát a türelmi idő végéig nem szükséges elkérni. Türelmi idő vége: 2022.12.31.

Maszkviselési szabály szempontjából Vendégházunk az aktuális, érvényben lévő jogszabály szerint jár el.

Kérjük, utazását és érkezését a fentiekre tekintettel tervezze meg!