árak & Foglalás

Áraink

Férőhelyek száma: max. 6 fő
 
FOGLALHATÓSÁG: Vendégházunk minimum 2 éjszakára foglalható, 1 éjszakás foglalás nem lehetséges. Hétvégét pénteki érkezéssel és vasárnapi távozással lehet foglalni, hosszú hétvégét csak a teljes idõtartamra adunk ki.
 
A házi kedvenceket mi is imádjuk, hozzák magukkal őket is. A foglalás folyamán meg tudják adni mennyi kisállattal érkeznek.
 
A foglalás során kérjük adják meg, hogy mennyi és hány éves gyerkőccel érkeznek. Ez segít nekünk, hogy minél jobban előkészítsük Önöknek a gondtalan pihenést.

Áraink

Teljes rönkház

Hétköznap

Vasárnap, Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök éjszaka

Hétvége

Péntek, Szombat éjszaka

Kiemelt időszakok *

ünnepnapok,
hosszú hétvégék, nyári főszezon

1 - 4 főig
55 000 Ft / éj
60 000 Ft / éj
65 000 Ft / éj
5 fő
65 000 Ft / éj
70 000 Ft / éj
75 000 Ft / éj
6 fő
75 000 Ft / éj
80 000 Ft / éj
85 000 Ft / éj
Kisállat felár
3000 Ft / házikedvenc / éjszaka
*Kiemelt időszakok 2024-ben:
Március 14-16, március 28 -31, május 17 – 19, június 01 –  augusztus 31, október 31 – november 02, december 20-31.
Kiemelt időszakokban a Vendégház minimum 3 éjszakára foglalható!
Lemondási feltételek
Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 15. napig írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, akkor a már befizetett szállásdíj visszautalásra kerül. A visszautalást Szállásadó a lemondástól számított 3 munkanapon belül teljesíti a Vendég által megadott számlaszámra.
15 napon belüli írásbeli lemondás esetén a már befizetett szállásdíjat csak abban az esetben utaljuk vissza, ha a visszamondott időpontot újra értékesíteni tudjuk. Visszautalás esetén itt is 3 munkanapon belül utalunk. Amennyiben a visszamondott időpontot nem sikerül újra értékesíteni, úgy Vendég által már befizetett szállásdíj Szállásadó tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.
Amennyiben Vendég írásban nem mondja le foglalását, de az érkezés napján nem jelenik meg, úgy a már befizetett szállásdíj Szállásadót illeti szolgáltatás nyújtása nélkül.
Módosítási feltételek
Időpont módosítás:
Meglévő foglalást egyszer lehet díjmentesen módosítani, minden további módosítás költsége 10.000 Ft/alkalom.
Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 15. napig írásban jelzi, hogy módosítani kívánja foglalása időpontját, úgy a már befizetett szállásdíj beszámításra kerül az új időpont értékébe.
Amennyiben az időpont módosítási kérelem 15 napon belül érkezik, úgy a már befizetett szállásdíjat csak abban az esetben számítjuk be egy új foglalás árába, ha a visszamondott időpontot újra értékesíteni tudjuk. Ha a visszamondott időpontot nem sikerül újra értékesíteni, akkor a Vendég által már befizetett szállásdíj Szállásadó tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.
Ha Vendég az érkezést követően, de a lefoglalt időpont vége előtt – nem Szállásadónak felróható ok miatt – távozik a szállásról, akkor a teljes szállásdíj összege Szállásadót illeti, függetlenül a még hátralévő napok számától.
Vendégek számának módosítása:
Ha az érkezők létszámában változás történik a foglalásnál megadotthoz képest (többen vagy kevesebben jönnének), akkor azt kérjük mielőbb írásban jelezni, hogy a házat megfelelően készíthessük elő.

FONTOS INFORMÁCIÓ

A hatályos jogszabályok értelmében, a 2021. szeptember 1-jét követően Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő minden vendég törvényben meghatározott személyes adatait (beleértve a 18 év alatti gyermekeket is 0 éves kortól) a szálláshely-szolgáltató érkeztetéskor, okmányolvasón keresztül, a szálláshelykezelő szoftverében rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani köteles.

Magyarországon 2009 óta törvény írja elő a személyigazolvány meglétét újszülött kortól, így kérjük, hogy minden Vendég személyi igazolványát és lakcímkártyáját hozzák magukkal! Elfogadható ideiglenes személyi igazolvány, valamint útlevél is!

14 éven aluli gyermekek személyazonosító okmányát a türelmi idő végéig nem szükséges elkérni. Türelmi idő vége: 2022.12.31.

Maszkviselési szabály szempontjából Vendégházunk az aktuális, érvényben lévő jogszabály szerint jár el.

Kérjük, utazását és érkezését a fentiekre tekintettel tervezze meg!